Svetový deň vody

Tento deň bol vyhlásený Organizáciou Spojených národov v roku 1992, aby si ľudia uvedomili dôležitosť vody pre život na Zemi. Voda je nevyhnutná pre život, pre všetky druhy života a je kľúčom pre zdravie ľudí a životného prostredia.

svetovy_den_vody_zdrave_ovocie3-1024x566

Pýtate sa, ako môžeme pomôcť s ochranou vody? Napríklad môžeme začať vodou šetriť, vyhýbať sa znečisteniu vody a začať recyklovať. Môžeme podporovať projekty, ktoré sú zamerané na zlepšenie prístupu k pitnej vode pre všetkých, projekty na ochranu a obnovu vodných zdrojov.

Svetový deň vody je príležitosťou pre ľudí, aby sa zamysleli nad tým, ako môžu prispieť k zlepšeniu prístupu k pitnej vode a k ochrane čistých vôd. Ľudia by mali tiež vedieť, že voda je nevyhnutná pre všetky druhy života a je kľúčom pre zdravie ľudí a životného prostredia. Svetový deň vody je príležitosťou na vytvorenie vedomostí a uvedomenia si dôležitosti vody pre život na Zemi. Ľudia by mali byť viac informovaní o potrebách vody a o tom, ako môžu prispieť k ochrane vody. Všetky ďalšie informácie o ochrane vody môžete nájsť napríklad aj na tejto stránke.

svetovy_den_vody_zdrave_ovocie1-1024x763

Podporte váš pitný režim a zdravie s nami!

Podporte váš pitný režim obzvlášť dnes, na svetový deň vody. Pozrite si našu ponuku zdravých produktov, ktoré si môžete pohodlne objednať alebo, z ktorých si môžete pripraviť čerstvé ovocné či zeleninové šťavy alebo smoothie. Všetky produkty nájdete tu

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz