Zobrazených 1–12 z 23 výsledkov

Bočný panel
Zobraziť 9 24 36
Jablká červené
Zavrieť

Jablká červené – PL tr. I

1,86
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Jablká červené HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Poľsko (PL) Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY
Zavrieť

Banány – EC tr. I

2,75
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Banány VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA: neuvádza sa VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE: neuvádza sa HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Kostarika
Zavrieť

Jablká golden – PL tr. I

2,52
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Jablká zelené HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR: Odroda:
Avokádo zo Zdravé ovocie
Zavrieť

Avokádo – PE tr. I

3,23
Veľa ľudí si ho mýli so zeleninou, je to však ovocie. Avokádo pôsobí preventívne proti osteoporóze a zmierňuje príznaky artritídy, podporuje tvorbu červených krviniek, pomáha znižovať hmotnosť, zabraňuje zápche. Má blahodárne účinky na pleť. Obsahuje  vitamín C, vitamín B6 , vitamín K, vitamín B5, kyselinu listovú, meď.

Zavrieť

Lyo mix červených a čiernych ríbezlí 45g Zdravé ovocie

3,56
Mrazom sušené ovocie si vďaka jedinečnému spôsobu spracovania zachováva plnohodnotnú chuť, farbu, vôňu a predovšetkým neprichádza o svoje vitamíny, minerálne látky a ďalšie živiny. Odborne sa tento proces výroby nazýva lyofilizácia. Počas tejto metódy sa čerstvé ovocie rýchlo zmrazí a následne vysuší pri nízkom tlaku a teplote. Tip: skvelé do müsli, jogurtu, raňajkovej kaše, smoothie alebo len tak ako rýchle raňajky. Zloženie: 60% lyofilizované čierne ríbezle, 40% lyofilizované červené ríbezle. Za vyššie uvedené informácie nenesieme zodpovednosť, vzhľadom k tomu, že sa potravinárské produkty neustále menia.   Výživové údaje (100g): Energetická hodnota/Energia 1260kj/301kcal, Tuky 1,6g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g, Sacharidy 72g z toho cukry 39g, Vláknina 20,6g, Bielkoviny 7g, Soľ 0,01g. Skladujte na suchom mieste do 25°C, obal vždy dobre uzavrite.