Banány – EC tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Banány VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA: neuvádza sa VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE: neuvádza sa HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Kostarika
Jablká červené – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Jablká červené HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Poľsko (PL) Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY
Avokádo – PE tr. I
Veľa ľudí si ho mýli so zeleninou, je to však ovocie. Avokádo pôsobí preventívne proti osteoporóze a zmierňuje príznaky artritídy, podporuje tvorbu červených krviniek, pomáha znižovať hmotnosť, zabraňuje zápche. Má blahodárne účinky na pleť.
Obsahuje vitamín C, vitamín B6 , vitamín K, vitamín B5, kyselinu listovú, meď.
Mango – BR tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Mango HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Peru (PE) VÝROBCA: Viď etiketa
Citróny – GR tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Citróny HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Španielsko (ES) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR Odroda: Primofiori
Pomaranče – EG tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Pomaranče HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Španielsko (ES) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR: Odroda: Lane
Jablká golden – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Jablká zelené HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR: Odroda:
Hrušky – ZA tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Hrušky zelené VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA: neuvádza sa VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE: neuvádza sa HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky
Grep červený – TR tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Grapefruit HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Turecko (TR)/ Kypr (CY) VÝROBCA: Viď etiketa
Avokádo čierne – PE tr. I
Rozdiel medzi čiernym avokádom a tým zeleným spočíva v tieni šupky: keď je úplne zrelé, sčernie. Ostatné odrody majú zvyčajne zelenú a svetlozelenú farbu.
Vitamín D obsiahnutý v buničine pomáha normalizovať rast kostného systému a ovplyvňuje aj posilnenie krvných ciev. Vitamín E a vitamíny skupiny B majú priaznivý vplyv na stav pokožky, nechtov, vlasov. Vďaka obsahu vlákniny pôsobí ovocie na tráviaci systém. Pomáha aktívnejšie tráviť jedlo a odvádzať toxické látky z tela.
Lyofilizované ananás kúsky 30g Zdravé ovocie
Mrazom sušené ovocie si vďaka jedinečnému spôsobu spracovania zachováva plnohodnotnú chuť, farbu, vôňu a predovšetkým neprichádza o svoje vitamíny, minerálne látky a ďalšie živiny. Odborne sa tento proces výroby nazýva lyofilizácia. Počas tejto metódy sa čerstvé ovocie rýchlo zmrazí a následne vysuší pri nízkom tlaku a teplote.
Tip: skvelé do müsli, jogurtu, raňajkovej kaše, smoothie alebo len tak ako rýchle raňajky.
Zloženie: 100% mrazom sušený ananás.
Výživové údaje (100g): Energetická hodnota/Energia 1500kj/358kcal, Tuky 1g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 80g z toho cukry 80g, Vláknina 6,4g, Bielkoviny 3g, Soľ 0,03g.
Skladujte na suchom mieste do 25°C, obal vždy dobre uzavrite.