Avokádo čierne – PE tr. I
Rozdiel medzi čiernym avokádom a tým zeleným spočíva v tieni šupky: keď je úplne zrelé, sčernie. Ostatné odrody majú zvyčajne zelenú a svetlozelenú farbu.
Vitamín D obsiahnutý v buničine pomáha normalizovať rast kostného systému a ovplyvňuje aj posilnenie krvných ciev. Vitamín E a vitamíny skupiny B majú priaznivý vplyv na stav pokožky, nechtov, vlasov. Vďaka obsahu vlákniny pôsobí ovocie na tráviaci systém. Pomáha aktívnejšie tráviť jedlo a odvádzať toxické látky z tela.
Pomaranče – ES tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Pomaranče HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Španielsko (ES) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR: Odroda: Lane
Jablká golden – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Jablká zelené HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR: Odroda: