Šalát ľadový – NL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Šalát HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Španielsko (ES)/ Egypt (EG) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR:
Petržlen – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Petržlen HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa
Baklažán – ES tr. I
Hoci ide o ovocie, baklažány sa bežne nazývajú "kráľom zeleniny" . Baklažán je veľmi dobrým zdrojom vlákniny, vitamínu B1 a medi , dobrým zdrojom mangánu, vitamín B6, Niacínu, draslíka, kyseliny listovej a vitamínu K. Baklažán upravuje trávenie, bojuje proti rakovine kože, zlepšuje zdravie kostí a funkcie mozgu, zlepšuje zdravie srdca, bráni vrodenému defektu, bráni krvácaniu z ciev, znižuje citlivosť na alergie, pomáha bojovať proti chudokrvnosti, pomáha zvládať cukrovku.
Paradajky – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Rajčiaky HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Španielsko (ES) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR: Akosť: I.
Repa červená – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Repa HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa