Petržlen – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Petržlen HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa
Baklažán – ES tr. I
Hoci ide o ovocie, baklažány sa bežne nazývajú "kráľom zeleniny" . Baklažán je veľmi dobrým zdrojom vlákniny, vitamínu B1 a medi , dobrým zdrojom mangánu, vitamín B6, Niacínu, draslíka, kyseliny listovej a vitamínu K. Baklažán upravuje trávenie, bojuje proti rakovine kože, zlepšuje zdravie kostí a funkcie mozgu, zlepšuje zdravie srdca, bráni vrodenému defektu, bráni krvácaniu z ciev, znižuje citlivosť na alergie, pomáha bojovať proti chudokrvnosti, pomáha zvládať cukrovku.
Paradajky – ES tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Rajčiaky HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Španielsko (ES) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR: Akosť: I.
Repa červená – PL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Repa HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa
Paradajky cherry 250g – MA tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Rajčiaky HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Maroko (MA)/ Španielsko (ES) VÝROBCA: Viď etiketa KVALITATÍVNY PARAMETR:
Cibuľa červená – HOL tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Cibuľa HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) VÝROBCA: Viď etiketa
Zeler sedano – IT tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Zeler HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky Slovensko (SK) Holandsko VÝROBCA: Viď etiketa SKLADOVANIE: Skladujte pri teplote 2-7 °C.
Paprika červená – TR tr. I
ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY: Paprika zeleninová VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA: neuvádza sa VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE: neuvádza sa HMOTNOSŤ/OBJEM: Viď etiketa PÔVOD: podľa aktuálnej ponuky